У Полтаві підліток прикінчив матір та викинувся з вікна (фото)

Зазначається, що саме вбивство матері стало причиною самогубства.

Фото: mk.npu.gov.ua.У Полтаві 17-річний хлопець убив власну матір і викинувся з вікна 4-го поверху, передають Патріоти України з посиланням на відділ комунікацій ГУНП в Полтавській області.

За інформацією Нацполіції інцидент стався ввечері 14 листопада.

"Первинну інформацію ми отримали десь о 20:30 від перехожих про те, що людина вистрибнула з вікна, і перебуває біля будинку. З'ясувалося, що це 17-річний хлопець, місцевий, який живе в цьому будинку... Хлопець спілкуватися не міг, оскільки отримав серйозні тілесні ушкодження, його відвезли в лікарню", - розповів начальник відділу комунікацій ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Як виявилося, причина спроби суїциду юнака - вбивство власної матері.

"Правоохоронці зайшли на поверх, намагалися додзвонитися в квартиру, щоб відкрили двері, але ніхто не відкривав. Були підозри, що там щось сталося серйозне і страшне. Знайшли родичів, в їхній присутності силою відкрили двері. Коли зайшли, побачили жінку, вона була мертва. Під час візуального огляду було видно явні ознаки серйозних тілесних ушкоджень, а також порушена обстановка - були помітні ознаки боротьби, - додали в поліції.

Попередньо в той вечір між матір'ю і сином виникла сварка, яка й закінчилася вбивством. Був хлопець тверезий чи п'яний, поки невідомо. Зараз він знаходиться в реанімації, зі слідчим полтавчанин ще не спілкувався, проте під його палатою виставлено охорону поліції.

"За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники поліції встановлюють всі обставини події", - зазначив Сулаєв.

Водночас у Заводському районі Миколаєва підліток викинувся з вікна 14-го поверху.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

"16-річний підліток покінчив із життям, викинувшись із вікна балкону власної квартири, розташованої на 14-му поверсі багатоквартирного будинку по вул. Крилова", - повідомили в поліції.

У поліції кажуть, що інших тілесних ушкоджень, крім отриманих після падіння з висоти, виявлено не було, тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу.

Правоохоронцями з'ясовуються обставини події і причини, що спонукали підлітка піти на такий крок. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...