У Порошенка лишився тільки один аргумент у діалозі з Заходом - джерело

ЗМІ передбачають, що втрата підтримки України на міжнародній арені може привести до нових несподіваних звинувачень на адресу Києва.

Фото: Politeka.На сьогоднішній день єдиною картою в діалозі з Заходом, яка ще залишилася в руках української влади, є конфлікт з Росією. Про це "Апострофу" заявив співрозмовник в дипломатичних колах, передають Патріоти України.

За його словами, цю карту будуть використовувати і надалі, особливо на тлі того, що ймовірне загострення конфлікту на Донбасі.

"Втім, на Заході розуміють, що Порошенко (президент України Петро Порошенко, - ред.) зараз зацікавлений перевести всю увагу з Саакашвілі (лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі, - ред.) на Росію. Тому, якщо зараз знову відновляться обстріли і ініціаторами будуть бойовики, то підозра в ЄС все одно буде падати на Порошенка", - відзначило джерело.

Уточнюється, що стрімка втрата підтримки України на міжнародній арені може привести до нових несподіваних звинувачень на адресу Києва.

І якщо у Європейського союзу зараз почнуть виникати такі сумніви стосовно України, то в подальшому не виключений навіть перегляд відносин ЄС з Росією щодо конфлікту на Донбасі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...