У Путіна великі втрати на Донбасі

Ватажки передових підрозділів терористів намагаються приховати нестачу кадрів.

Фото: radiosvoboda.org.Російські окупанти на сході України з 30 жовтня по 5 листопада втратили 34 своїх найманця. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Втрати росіян склали 10 бойовиків убитими та 24 - пораненими. Найбільших втрат терористи зазнали на Сєверодонецькому напрямку, де 4 окрема мотострілецька бригада 2 армійського корпусу ЗС Росії втратила 11 найманців.

Водночас, за даними розвідки, у російських військах на окупованій території Донецької та Луганської областей бракує бойовиків, а ватажки передових підрозділів намагаються приховати нестачу кадрів і записують у списки фронтових загонів тих, хто фактично перебуває в тилу.

Крім того, російське командування скасувало відповідальність за дезертирство тим, хто добровільно повернеться до своїх підрозділів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...