У результаті ДТП у Краматорську загинув спостерігач СММ ОБСЄ (фото)

Спостерігач їхав у таксі, яке внаслідок поганих погодніх умов вилетіло на зустрічну смугу і врізалося у вантажний автомобіль ГАЗель.

Фото: vp.donetsk.ua.У четвер вранці, 18 січня, в Краматорську Донецької області в результаті ДТП загинув спостерігач Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. "Сьогодні вранці один з наших спостерігачів став учасником ДТП. Спостерігач їхав на таксі по Краматорську, в результаті ДТП загинув на місці події", - повідомили в прес-службі СММ ОБСЄ, передають Патріоти України.

За даними місцевого видання Східний проект, близько 6 ранку таксиста на Daewoo Lanos на засніженій дорозі занесло на повороті, де він вилетів на зустрічну смугу і врізався у вантажний автомобіль ГАЗель. Водій Lanos отримав травми, а пасажира, який перебував на передньому сидінні, викинуло на проїжджу частину через заднє скло. Він загинув на місці ДТП. Водій вантажівки не постраждав.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...