У Рівному стався підпал автомобіля одіозного депутата (фото)

Правоохоронці зазначають, що вогнем автомобіль знищений повністю, а в будинку пошкоджено стіни та двері.

Фото: Мукачево.нет.У Рівному вночі 14 грудня згорів автомобіль Mercedes-Benz GL 500, який належить депутату місцевої міської ради. За інформацією прес-служби ГУ Нацполіції в Рівненській області інцидент стався на вулиці Хліборобів, передають Патріоти України.

"Сталося загоряння житлового будинку та автомобіля "Mercedes-Benz GL 500", які належать 40-річному жителю. Рятувальники ліквідували пожежу. Вогнем автомобіль знищений повністю, в будинку, де перебував тільки власник, пошкоджено стіни та двері", - сказано в повідомленні.

За інформацією правоохоронців причиною загоряння став підпал. Всі обставини події з'ясовуються.

Місцеве видання "ЧаРівне" пише, що постраждале майно належить депутату Рівненської міської ради Олександру Бабату.

У 2016 році депутата підозрювали у приховуванні загибелі працівника на будівництві, яке пов'язують із Бабатом. При цьому спалене авто також фігурувало в цій кримінальній справі.

Зазначається, що тіло зниклого безвісти будівельника знайшли в лісовому масиві біля села Олександрія Рівненського району саме 14 грудня 2016 року.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20