Скрепи зголодніли: У Москві грабіжник забрав у старенької пакет з їжею

Зловмисник вихопив у бабці з рук пакет з продуктами харчування та зник у невідомому напрямку.

Фото: DonDay.На північному сході Москви був затриманий 52-річний чоловік, який підозрюється в крадіжці продуктів у пенсіонерки, передають Патріоти України з посиланням на агентство міських новин "Москва".

"У відділ поліції звернулася місцева жителька. Літня жінка заявила, що біля одного з будинків на вул. Мусоргського невідомий вихопив у неї з рук пакет з продуктами харчування, після чого зник у невідомому напрямку", - розповіли в управлінні МВС по Москві.

За фактом події було порушено кримінальну справу за статтею "Грабіж".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...

"Ніндзя" летить на тисячу кілометрів: Україна створила ударний дрон зі спортивного літака (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:05

Західні спеціалісти захоплені винахідливістю українських розробників, які могли перетворити спортивні літаки на ударні дрони для атак на НПЗ. Про це йдеться в матеріалі видання Forbes, передають Патріоти України. Зокрема, журналісти проаналізували декі...