У Росії чоловік забив до смерті дружину: Попутно садист робив відео та світлини жертви і відправляв друзям (фото)

Злочинець знущався над своєю жертвою протягом п'яти годин поспіль, завдаючи їй ударів кулаками і ногами.

Фото: Волмнь 24.У місті Лебедянь Липецької області Росії арештований 34-річний Максим Грибанов, який забив до смерті свою цивільну дружину, 30-річну Анастасію Овсянникову, яка хотіла від нього піти. Як повідомляє російська преса, він знущався над своєю жертвою протягом п'яти годин поспіль, завдаючи їй ударів кулаками і ногами. А попутно робив фотографії і знімав відео розправи, які потім пересилав друзям, вихваляючись скоєним. Один зі страшних знімків потрапив в інтернет, передають Патріоти України.

Жінка впала в кому і померла в реанімаційному відділенні лікарні через кілька днів. У неї залишилася маленька донька, яка тепер стала круглою сиротою, так як її батько кілька років тому загинув в автокатастрофі.

За деякими даними Грибанов служив в елітному Президентському полку. Так, портал липецьких новин Gorod48.ru наводить коментар одного з користувачів мережі (зі збереженням орфографії): «Грибанов? Який псих? Він служив в Президентському полку, вони що хочуть довести, що нашого шановного Президента В.В. Путіна охороняють психи. Ні якої він не псих, просто садист беспредельщик. Правильно пишуть фашист всі тепер це знають».

Повідомляється, що свою першу дружину, від якої у нього є син, Грибанов також бив, але вона вчасно знайшла в собі сили його кинути. Грибанову може загрожувати до 15 років тюремного ув'язнення.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...