У Росії строковик спалив БТР вартістю 28 млн рублів, розігріваючи сухпай (відео)

Солдат, намагаючись розігріти консерви на багатті, випадково знищив БТР-82 і військову амуніцію, завдавши армії РФ суттєвої шкоди.

Фото: УНІАН.У мережу виклали відео, на якому показаний російський рядовий Семен Мережніков і палаюча військова техніка на задньому плані, передають Патріоти України.

Відзначається, що солдат, намагаючись розігріти консерви на багатті, випадково знищив БТР-82 і військову амуніцію на суму понад 28 мільйонів рублів. Даний інцидент стався ще в травні 2017 року, але відео було викладено в мережу тільки зараз.
Згорілий БТР-82 на час навчальних занять був покритий маскувальною сіткою, брезентом і сухою травою. Все це спалахнуло від розведеного військовослужбовцем багаття. В результаті пожежі було завдано збитків на суму понад 28 мільйонів рублів.

Відзначається, що астраханський гарнізонний військовий суд призначив солдату Мережнікову покарання у вигляді шести місяців служби в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....