"У собак роз'їдає лапи моментально": У Києві тварини страждають від "хімічного" прибирання вулиць (фото)

У Солом'янському районі Києва поскаржилися на суміш, якою місцеві двірники посипають дорогу, через те, що від цієї "жорсткої хімії" у собак роз'їдає лапи.

Фото: Facebook.Мешканці Солом'янського району Києва поскаржилися на суміш, якою місцеві двірники посипають дорогу. За словами киян, від цієї "жорсткої хімії" у собак роз'їдає лапи. Про це розповіли на сторінці "Los Solomas" в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Увага власникам собак! На Соломі двірники посипали дорогу жорсткою хімією! У собак роз'їдає лапи моментально", - повідомили в мережі.

"На питання "що це" двірник відповіла: "сіль з піском". Це неправда! Лапи почали кровити і боліти, благо йде сніг, і можна швидко протерти лапи...Бережіть своїх чотириногих!" – запевнила власниця тварини.

"А ви спробуйте затиснути в руці сіль і шматочок льоду. Буде такий же результат", - зазначили в коментарях.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...