У Верховній Раді розповіли, коли призначать нового голову Нацбанку

Гончаренко відмітив, що президент досі не вніс до парламенту кандидатуру нового глави НБУ.
Фото: Закон і бізнес.Кандидатура нового голови Національного банку України (НБУ) буде внесена до Верховної Ради не раніше лютого 2018 року. Про це "Апострофу" заявив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.
Він відмітив, що президент досі не вніс до парламенту кандидатуру нового глави НБУ. Причиною цього може бути відсутність прогресу в переговорному процесі щодо кандидатури на цю посаду.
"У січні ніяких серйозних голосувань не буде, в тому числі, з питання глави Нацбанку. Найперше - це лютий", - сказав Гончаренко.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...