У Запоріжжі п'яний чоловік підірвав гранату в гуртожитку - є загиблі (фото)

Чоловік завітав до жінки будучи у стані алкогольного сп'яніння, після чого розпочалась сварка, у фіналі якої зловмисник підірвав гранату.

Фото: УНН.У Дніпровському районі міста Запоріжжя внаслідок вибуху гранати у гуртожитку загинуло двоє людей, повідомляють у відділі комунікації ГУ НП Запорізької області, передають Патріоти України.

За попередніми данними, поліція помітила вибите вікно у гуртожитку, проте аби потрапити всередину приміщення для зясування обставин довелося викликади представників ДСНС, оскільки двері у кімнату були заблоковані. У примішенні правоохоронці виявили тіло жінки, яка загинула на місці унаслідок вибуху, попередньо — бойової гранати, та чоловіка, який ще дихав. Потерпілого мали транспортувати до лікарні, проте врятувати постраждалого не вдалося - він помер у кареті швидкої допомоги під гуртожитком.

Гранату підірвав раніше засуджений за зберігання зброї (стаття 263 ККУ) потерпілий, який у 2012 році вже стріляв у загиблу жінку. Однак суд перекваліфікува справу і його відпустили за законом Савченко. 24 грудня чоловік завітав до жінки будучи у стані алкогольного сп'яніння. Розпочалась сварка, у фіналі якої чоловік підірвав гранату. Жінка загинула на місці, чоловіку відірвало руку, після чого він помер у кареті швидкої.

Наразі правоохоронці опитують свідків, проводяться слідчі дії.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...