У ЗМІ показали затримання контрактника, який намагався дезертирувати в Росію (відео)

У мережі оприлюднили кадри затримання в Запоріжжі контрактника ЗСУ, який планував перейти на бік Російської Федерації.

Фото: prm.ua.В інтернеті оприлюднили відео затримання в Запоріжжі контрактника Збройних сил України (ЗСУ), який дезертирував з військової частини і планував перейти на бік Російської Федерації. Відповідний ролик розміщений на каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Затримали дезертира в його тимчасовому житлі в Запоріжжі. Під час обшуку у нього виявили зброю і купу набоїв в упаковках, які він тримав у величезній господарській сумці. Також правоохоронці вилучили печатки Міноборони", - сказано в повідомленні.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...