"Удачі, барани!": Російський фінансист висловився про можливість створення "крипторубля"

Спроба створення "крипторубля" призведе до того, що РФ в черговий раз "влетить в проблеми".

Фото: pymnts.com.У сьогоднішньому оточенні президента Росії, яке довгі роки "вариться в казані негативного відбору", немає жодного фахівця з технологій блокчейна і криптовалют; з цієї причини спроба створення "крипторубля" призведе до того, що РФ в черговий раз "влетить в проблеми". Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист, блогер і аналітик Слава Рабинович, передають Патріоти України.

Коментуючи ініціативу президента Росії Володимира Путіна з створення "крипторубля", фінансист запевнив: "Путінська ОЗУ (організованн злочинне угропування. - Ред.) буде всіма силами намагатися знайти способи проведення нелегальних фінансових транзакцій, особливо в умовах фінансових санкцій, колишніх, теперішніх та майбутніх" .

У той же час Слава Рабинович заявив: "Проблема путінської ОЗУ, проте, полягає в тому, що їй служать держчиновники та інші різні дармоїди, які вже років п'ятнадцять, як мінімум, варяться в котлі негативного відбору. Я не думаю, а знаю, що серед них немає жодного справжнього фахівця з технологій блокчейна і криптовалют, в тому сенсі і на тому рівні, на якому такі люди називаються фахівцями, скажімо, в Каліфорнії, або Японії, або Великобританії, і т.д."

"Я бажаю цьому путінському ОЗУ, разом зі службовцями їй чиновниками, якомога швидше винайти все, що вони хочуть, для своїх злочинних цілей, і влетіти в проблеми точно так само, як вони влетіли в проблеми з втручанням в американські вибори, з проектом "Новоросія", з анексією Криму. Я впевнений, що все, що вони створять, буде або автомобілем "Жигулі", або автоматом Калашникова, включаючи і їх потуги в блокчейні і крипторублі. Удачі, барани!" - побажав Слава Рабинович.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...