"Україна була, є і буде завжди нашою": Віце-спікера РФ продовжує лихоманити на росТБ (відео)

Росіяни обговорювали український фільм про бійців АТО "Війна заради миру" і його показ на фестивалі у Москві.

Фото: 24СМИ.Віце-спікер Державної думи Росії Петро Толстой назвав Україну "територією РФ". Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Час покаже" на пропагандистському "Первом канале" 22 листопада, передають Патіроти України.

Гості обговорювали український фільм про бійців АТО "Війна заради миру" і його показ на фестивалі документального кіно "Артдокфест-2017" у Москві.

"Й інтелігенція, і громадянське суспільство мають певні принципи. Є речі, які прийнятні, є речі, які є неприйнятними. Я хочу сказати, що демонстрація цього фільму навіть на поважному фестивалі (Віталія. - Ред.) Манського, незважаючи ні на що, це неприйнятні для російського суспільства речі", - заявив Толстой.

За його словами, це все йде в розріз із російською історією, уявленнями про справедливість і реальність.

"У нашій Україні, не на тій частині України, яка зараз тимчасово окупована нахабними націоналістами і сепаратистами. Буде завжди. Була, є і буде завжди", - підсумував він.

Як відомо, Толстой направив депутатські запити міністру культури РФ і генпрокурору з проханням перевірити, чи відповідає українська кінокартина законодавству країни-агресора. Він вважає, що фільм нібито містить "публічний заклик до екстремізму і тероризму".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...