"Україна це мій дім, хочеться злагоди в домі, а не "распрєй": Ветеран АТО застеріг українців з приводу заворушень у Києві

Чоловік вважає, що "буде недовга, але дуже кривава війна в центрі міста".

Фото: Укрмедіа."Як громадянин України скажу з приводу подій в центрі міста. Я не є прихильником Саакашвілі. Я не є прихильником Порошенка. Я є прихильником України. Україна це в першу чергу люди, її громадяни. Тому я дуже сподіваюсь що ніхто не буде робити дурниці", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Леонід Остальцев, передають Патріоти України.

"До мене приходили різні ветерани і не тільки і деякі з них напряму казали про переворот і скидання злочинної влади. На такі заклики я завжди задавав 3 питання.

Перше - який план?

Другий - скільки людей і зброї

Третій - Ви готові вести людей на смерть?

Тобто не просто загинути, а повести за собою і інших на вірну смерть, бо під час подібних можливих дій будуть жертви і не малі.

Так От відповіді нема, як завжди лозунги ( давайте об'єднуватись і все таке )
Єдина проблема в цій ситуації це те що на дворі вже не 2014 а 2017. Поліція не буде цяцькатись і інші структури також.

Буде недовга, але дуже кривава війна в центрі міста. Чому не довга і кривава? Тому що я знаю, що таке війна в наступі. Знаю що таке зачищати село на 20 вулиць силами БТГР зі своєю артою, піхотою, десантами, купою техніки і танками. Це дуже не просто і завжди є жертви. Будь-якій військовий середнього звена скаже Вам - що штурм парламенту, або будь-якої адмін будівлі потребує великої кількості людей, зброї і звичайно відмінного планування.

В даних умовах нема нічого з того що я перечислив. Скажу більше - я б цього не хотів, бо обидві сторони це люди. Наші люди. А найголовніше це те, що ані порошенка, ані саакашвілі в числі загиблих не буде. А будуть Саня з бригади "М", Стас правосєк з яким ми були разом під ДАПом і так далі. Це повний трешак. Я цього не хочу. Ми маємо бути розумнішими і мудрішими, бо на кону життя наших співгромадян. Зрозумійте мене правильно - я за продуманість, а не емоційність. Україна це мій дім, хочеться злагоди в домі, а не "распрєй".

Доповідь закінчив.

Ця думка суб'єктивна і не претендує на те щоб бути 100% істиною".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...