Українська "Бразилія": Нападник "Чорноморця" забив фантастичний гол після феєричної комбінації "п'ятками" (відео)

На 43-й хвилині "моряки" двома пасами п'ятами Хобленка на ворота і футболіст точним більярдним ударом залишив поза справами голкіпера.

Фото: Футбол 24.Одеський "Чорноморець" в матчі 18-го туру чемпіонату України з футболу організував чудову атаку, яку блискучим ударом замкнув Олексій Хобленко. Епізод стався в грі проти "Зірки" з Кропивницького, передають Патріоти України.

На 43-й хвилині "моряки" двома пасами п'ятами вивели 23-річного нападника на ворота і футболіст точним більярдним ударом залишив поза справами голкіпера. Відзначимо, що Хобленко дограти зустріч не зміг.

На 90-й хвилині Олексій з пенальті забив другий гол, зрівнявши рахунок (3: 3) і на радощах отримав від рефері другу жовту картку.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...