"Українська реакція": Націоналісти зірвали угорський прапор з Берегівської мерії (відео)

Радикали провели демонстрацію сили в угорськомовному "центрі" Закарпаття.

Фото: Facebook.В угорськомовній столиці Закарпаття - місті Берегово - українські націоналісти провели марш. Це була певна демонстрація сили і застороги, про яку націоналісти попередили ще напередодні, передають Патріоти України з посиланням на ПроЗак.

В Ужгороді націоналісти провели пікетування Консульства Угорщини з димовою завісою та марш по старій частині міста.

Пройшлися маршем націоналісти і по угорськомовному Берегову.

Однак маршем акція не закінчилася. Найбільш буйні провокатори зірвали угорський прапор з будівлі мерії міста, який висів поруч з прапорами України та Євросоюзу.

При цьому поліція, яка супроводжувала акцію, не зупинила хуліганів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...