Українська влада хоче екстрадувати Саакашвілі з Києва у Тбілісі: Дружина політика розповіла про змову проти чоловіка

За словами Сандри Руловс, чинна влада України і Грузії, які погодили план екстрадиції М.Саакашвілі, діють "примітивно, грубо, без оглядки на міжнародне співтовариство".

Фото: Утро.Дружина екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Сандра Руловс вважає, що влада Грузії і України щодо її чоловіка діють спільно, готуючи його екстрадицію з Києва в Тбілісі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Я не сподіваюся на справедливий український суд, який завтра повинен винести рішення про запобіжний захід моєму чоловікові. Швидше за все, рішення суду вже продиктовано українською владою і його залишать в попередньому ув'язненні. Можливо, приймуть рішення про домашній арешт, але все це робиться для того, щоб виграти час і дочекатися вироку щодо Михайла в грузинському суді, а вже потім, по задуманому плану, його хочуть екстрадувати з Києва в Тбілісі", - сказала в неділю в ефірі телекомпанії "Руставі 2" С.Руловс при включенні з Києва.
Зараз в Тбіліському міському суді в прискореному порядку розглядається справа про перевищення службових повноважень М.Саакашвілі на посаді президента Грузії. Зокрема, указ президента про дострокове помилування чотирьох поліцейських, засуджених за вбивство співробітника "Банку Грузії" Сандро Гиргвліані.
За її словами, чинна влада України і Грузії, які погодили план екстрадиції М.Саакашвілі, діють "примітивно, грубо, без оглядки на міжнародне співтовариство".
"У мене складається враження, що сьогодні в Україні взагалі не діє закон і все вирішується як в Середньовіччі, з волі влади, інакше, як можна пояснити викрадення мого чоловіка з квартири в Києві і доставку його в Службу безпеки з мішком на голові", - сказала С. Руловс.
Вона вважає, узгоджений сценарій екстрадиції М.Саакашвілі не спрацює і події в Києві та Тбілісі "будуть розвиватися в іншому напрямку".
"Сьогоднішній мітинг опозиційних сил в Києві показав, що українці хочуть жити за законами, а не за правилами олігархів", - сказала С.Руловс.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...