"Українське Різдво у Візеу" без Криму: Португальський сайт опублікував некоректну карту України (фото)

У португальській туристичній компанії Viseu Now зробили карту Європи без анексованого Росією українського півострова Крим.

Фото: twitter.com.Португальський туристичний сайт Viseu Now опублікував карту Європи без анексованого Росією півострова Крим. Таке повідомлення було опубліковане на офіційній сторінці посольства України в Португалії в сервісі мікроблогів Twitter, передають Патріоти України.

Повідомляється, що карта України без Криму з'явилася в репортажі "Українське Різдво у Візеу". Український посол Інна Огнівець вже звернулася з відкритим листом до редакції порталу."Крим - це невід'ємна частина України", - йдеться в повідомленні дипломатичного представництва. Крім того, посольство України опублікувало в Twitter і текст звернення посла до редакції порталу Viseu Now. На даний момент ніяких публічних коментарів ситуації від представників Viseu Now не було.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...