Українські прикордонники зі стріляниною затримали судно з величезною партією контрабандного тютюну (фото, відео)

На судні було виявлено 1737 ящиків сигарет без акцизних марок, документи на вантаж були відсутні, а у двох членів екіпажу були відсутні паспорти моряків.

Фото: dpsu.gov.ua.Іноземне судно з великою партією тютюнових виробів затримали учора у Чорному морі, передають Патріоти України з посиланням на офіційний сайт Державної прикордонної служби.

Викрити його вдалося у взаємодії співробітників СБУ, Держприкордонслужби та ВМС ЗСУ. Суховантаж під прапором Танзанії прямував за маршрутом «Очамчира (Грузія (невизнана Республіка Абхазія) - Варна (Болгарія).

Після надходження інформації від СБУ про те, що цей корабель може використовуватися в протиправній діяльності, він був зупинений ракетним катером "Прилуки", а також двома новітніми катерами Військово-морських сил України - "Бердянськ" і "Аккерман".
З метою примусу до припинення протиправних дій ракетний катер "Прилуки" відкрив попереджувальний вогонь з артилерійської установки по курсу судна, яке після цього зупинилося.

За результатом перевірки спільної групи у складі співробітників Держприкордонслужби та СБУ на судні було виявлено 1737 ящиків сигарет без акцизних марок. Документи на виявлений вантаж були відсутні. Крім того, було встановлено, що у двох із 11 членів екіпажу були відсутні паспорти моряків. Наразі судно-порушника затримано. Триває перевірка.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...