Українські вояки, у супроводі оркестру, танцюватимуть на вулицях Донецька, Луганська та у Криму - Турчинов (відео)

Секретар РНБО розповів про плани на майбутнє.

Фото: 24tv.ua.Прийде час і оркестр українських військовослужбовців зіграє в звільнених Луганську, Донецьку та Криму. Про це зазначив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в зоні проведення АТО під час відкриття відбудованого військовими 19-го окремого мостового загону Державної спеціальної служби транспорту моста через річку Сіверський Донець в Рубіжному Луганської області, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Я переконаний, що такий класний (інший епітет складно підібрати) оркестр, який має Держслужба транспорту, гратиме в звільненому Луганську, гратиме в звільненому Донецьку, і в Криму, прийде час", - заявив Турчинов.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...