Найбільш популярними стравами в їдальнях Верховної Ради є український борщ з пампушками, грибна юшка і котлети. Про це під час дня відкритих дверей для ЗМІ розповів журналістам директор державного підприємства "Їдальня" управління справами апарату Верховної Ради Микола Бобренком, передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Найпопулярніші страви - це звичайні прості страви української кухні. Наприклад, з перших страв - український борщ червоний з пампушками, грибна юшка. На друге користуються популярністю звичайні котлети з курятини, телятини і змішаного фаршу", - заявив він.
Бобренко також вказав на те, що меню змінюється регулярно, щодня з'являється щось нове: в в цілому в ньому близько 300 страв.
За його словами, в їдальні на вулиці Садова, 3, де провели день відкритих дверей, 70 посадочних місць і тут щодня обслуговують триста чоловік, але в пленарні тижні - в два рази більше. Також він зазначив, що стільки ж місць і відвідувачів в будівлі Верховної Ради під куполом.
"В цілому по підприємству штат складає 110 осіб, з них 60-65 кухарів", - розповів директор ДП.
Він також розповів, що асортимент столових формується на підставі попиту. Наприклад, в їдальні "під куполом", де часто обідають депутати і представники іноземних делегацій, в меню буває червона риба, відповідно і ціни за обід тут вище. За його словами, в середньому вартість обіду становить до 100 грн.
Бобренко також повідомив, що підприємство сплатило 3 млн. 319 тис. грн податків до бюджету за дев'ять місяців 2017 року.
"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...
"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...