Український нардеп-радикал придбав годинник як у Обами та Бен Ладена (фото)

Через свою популярність та зручність годинник тривалий час використовувався, як зброя масового знищення.

Фото: Еспресо.TV.Про це знає весь світ, особливо цінують американські студенти, японські інвестиційні банкіри та найвідоміші політики. Журналіст видання ІНФОРМАТОР дізнався що об’єднує колишнього президента США, найнебезпечнішого терориста в історії та українського народного депутата, передають Патріоти України.

Як виявляється, спільним у цих трьох людей є всесвітньо відомий годинник. Він є першим в світі цифровим аксесуаром, який представила японська компанія у далекому 1991 році. За цей час дизайн годинників не змінився, а сама модель набрала шаленої популярності в усьому світі через свою надійність.

Однак не тільки молодь полюбляє японський аксесуар. Це один з найулюбленіших годинників екс-президента США Барака Обами.

Через свою популярність та зручність годинник тривалий час використовувався, як зброя масового знищення. Унікальність його конструкції давала змогу терористам Аль-Каїди використовувати гаджет як елемент вибухових пристроїв. Полюбляв цей годинник і особисто голова Аль-Каїди Усама Бен Ладен.

Долучився до прихильників легендарного годинника і український політик. Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий нещодавно був помічений з новим аксесуаром.Мова йде про Casio F-91W – один з найпопулярніших та наймасовіших годинників в історії. Таку впізнаваність аксесуар заслужив через свою надійність, дизайн та найголовніше – доступність.

Сьогодні в Україні Casio F-91W можна придбати за 400-600 гривень. Годинник може собі дозволити практично кожен від студента до бізнесмена.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...