Український плавець здобув тріумф, випередивши чемпіона світу (фото)

Андрій Говоров завоював "золото" у коронній для себе дисципліні 50 метрів батерфляєм.
Фото: Укінформ.Відомий український плавець Андрій Говоров став переможцем комерційного турніру Swim Cup Lausanne, який проходив в Швейцарії. Наш співвітчизник завоював "золото" в коронній для себе дисципліні 50 метрів батерфляєм, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Срібний призер чемпіонату Європи подолав дистанцію за 22.88 секунди. Говоров випередив фінішувавшого другим чемпіона світу Майкла Ендрю на 0.16 секунди. Третім слідом за американцем став чемпіон Європи-2017 плаванні на короткій воді на 200 метрів комплексом і срібний призер на дистанції в 400 метрів німець Філіп Хайнц.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...