"Українці чекають приходу Червоної Армії": РосЗМІ продовжують вселяти людям маячню

Російські кореспонденти розповідають вигадані факти, які вони нібито дізналися, спілкуючись з різними людьми під час свого візиту до Києва.

Фото: Politeka.Кремлівські пропагандисти придумали черговий фейк про українців, які нібито чекають приходу Червоної Армії і підтримують терористів "Л/ДНР". Про це свідчить публікація "Комсомольської правди", передають Патріоти України.

У ній сімейна пара кореспондентів розповідає вигадані факти, які вони нібито дізналися, спілкуючись з різними людьми під час свого візиту до Києва.

Так, наприклад, вони цитують якогось політолога зі столиці, стверджуючи, що він прийшов до них на зустріч із пістолетом, оскільки майже всі громадяни в Україні озброєні.

"Закінчиться, як завжди, - прийде Червона Армія і всіх відморожених переб'є! А ми їй допоможемо. У нас тут багато готових їй допомогти. Зі зброєю. Всі наші пройшли підготовку на Донбасі. На стороні ополчення, природно. Тільки я вам нічого не розповідав", - наводять пропагандисти слова співрозмовника.

Крім того, вони переконують читачів у тому, що українці свято вірять у добровільне примирення з Росією вже в 2019 році. Як аргумент у статті знову посилаються на невідомого політолога.

"Треба перечекати, Порошенка в 2019 році точно не оберуть. Тоді ж вибори в Раду будуть. Звідти вилетять всі, хто був обраний на хвилі Майдану та агресії проти Росії. Ну наїлися ми вже тут цього патріотизму. З'являться люди, готові розмовляти", - нібито відповіли росіянам у Києві.

Що стосується питання анексії Криму та часткової окупації Донбасу, то це питання представники росЗМІ також спробували змалювати в яскравих для сприйняття росіян фарбах.

Вони запевняють, що українці охоче підтримують такий спосіб вирішення питання із захопленим півостровом, як виплата компенсації і проведення повторного референдуму.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...