Кінець "Багіні": Уряд звільнив скандальну заступницю Авакова

Кабмін звільнив заступницю міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву за власним бажанням.

Фото: Шарий.net.Кабінет Міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, про це Українським Новинам повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, передають Патріоти України.

"Дєєву звільнили за власним бажанням", - сказав він.

Кабмін призначив Дєєву заступницею міністра внутрішніх справ щодо євроінтеграції 26 жовтня 2016 року.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...