"Уже полетів на Небесний Південь! Захищатиме нас звідти...": Загинув боєць ЗСУ, якому ворожий снайпер поцілив у голову (фото)

Військовослужбовець отримав серйозні поранення, коли перебував в Луганській області.

Фото: Львівський портал.Помер тяжко поранений боєць АТО Іван Дубей з села Ворона Івано-Франківської області. Сумну новину оприлюднила волонтер Наталя Перцович на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Уже полетів на Небесний Південь наш Іван Дубей! Захищатиме нас звідти... Спочивай з Богом!" - написала вона.

Військовослужбовець отримав серйозні поранення, коли перебував в Луганській області. Ворожий снайпер вистрілив бійцеві АТО прямо в голову.

За його порятунок його життя боролися медики з лікарні імені Мечникова в Дніпрі. Лікарі говорили, що таке поранення несумісне з життям, але сподівалися на диво і робили все можливе, щоб врятувати військового.

Івану Дубею було 29 років.

Іван Дубей.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...