"В Європу хочемо йти, а двері нормально не відкриваються": На Житомирщині пенсіонера затисло на вході електрички та протягнуло по перону (відео)

Коли 64-річний чоловік виходив з вагону, двері електрички зачинились, затиснувши ногу, а потяг рушив і протягнув чоловіка по перону, що ледве не призвело до трагедії.

Фото: Народна Правда.На залізничній станції села Іванківці в Бердичівському районі Житомирської області ледве не сталася трагедія. Там у дверях електропоїзду затисло пасажира, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Чоловік похилого віку збирався вийти, однак двері перед ним просто не відчинилися. Тоді пасажир кинувся до сусіднього вагону, бо потяг зупиняється в Іванківцях лише на хвилину. І вже там у дверях пенсіонера затисло, а електричка рушила з місця та почала набирати швидкість. "Він почав кричати, пасажири вийшли, стоп-кран зірвали. У нього нога лишилася в тамбурі, а його тягнуло", - розповів Петро Вакулюк, який живе поряд зі станцією.

Сталося це на станції Іванківці у Бердичівському районі. Коли 64-річний чоловік виходив з вагону, двері електрички зачинились, затиснувши ногу. Потяг рушив і протягнув чоловіка по перону. Зупинити електричку змогли пасажири, які зірвали стоп кран. Постраждалий вижив і нині у лікарні у важкому стані.

Постраждалий госпіталізований до райцентру. "Чоловік поступив у важкому стані із закритою травмою грудної клітки, множинні переломи ребер зліва і перелом лопатки", - розповів керівник хірургічним відділенням Бердичівської районної лікарні Микола Цюзь. Пенсіонер розповів, що повертався з Бердичева до свого села, приготувався до виходу заздалегідь, а коли потяг зупинився, двері не відчинилися. "То я пішов через тамбур у другі двері. А там половина їх відкрита була. Я в цю половину хотів вискочити, а мене затисло – він у цей момент закрив. В мене затисло руку і ногу. І поїхав", - пояснив Іван Бойко.

На ходу йому вдалося вирвати з дверей руку, але від цього стало ще гірше – чоловік упав головою вниз, а нога залишилася в дверях. "Там люди почали кричати, сніжками по стеклу. Всередині хтось помітив і зірвав стоп-кран", - каже постраждалий. Його потяг протягнув зо півсотні метрів. Пенсіонер каже, що якби двері були справні, а машиніст уважніший – цього б не сталося. "В Європу хочемо йти, а двері нормально не відкриваються", - дивується він.

За фактом інциденту вже розпочато відомче розслідування, котре має з’ясувати причини травмування пасажира та відповідальність за це машиніста і технічного персоналу, котрий обслуговує рухомий склад. "Нададуть висновки експерти стосовно справності дверей", - обіцяє начальник Бердичівського залізничного вокзалу Тетяна Біда. У поліції ж за фактом травмування пенсіонера електропотягом відкрили кримінальне провадження. Деталі його поки що не розголошуються.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...