В Харкові амністованого сепаратиста Юдаєва оголосили в розшук

Юдаєву оголосили про підозру у скоєнні злочину.

Фото: infocenter-odessa.com.У Харкові оголосили в розшук сепаратиста Сергія Юдаєва, якого вчора було звільнено в залі суду після ухвалення вироку про захоплення Харківської облдержадміністрації у 2014 році. Про це під час брифінгу, який на своїй сторінці у Facebook транслювало місцеве видання News Room, повідомив начальник управління Національної поліції Харківської області Олег Бех, передають Патріоти України з посиланням на "ГОРДОН".

Після вироку Юдаєву оголосили про підозру у скоєнні злочину за статтею Кримінального кодексу України "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" за побиття чоловіка в СІЗО. Однак по підозру Юдаєв не з'явився.

"Він відмовився одержувати підозру і не з'явився в суд. На цей момент його оголосили в розшук, ми встановлюємо його місце перебування", – повідомив виданню начальник управління Національної поліції Харківської області Олег Бех.

6 листопада Київський районний суд Харкова визнав Юдаєва винним у масових заворушеннях та хуліганстві, засудив його до восьми років позбавлення волі і звільнив за законом про амністію.

6 квітня 2014 року будівлю облдержадміністрації у Харкові захопили сепаратисти. Увечері 7 квітня в будівлі почалася пожежа.

8 квітня того ж року спецпідрозділ "Ягуар" зачистив облдержадміністрацію від сепаратистів. Було затримано 70 осіб, більшість – мешканці Харкова та області, серед них і Сергій Юдаєв.

У листопаді 2016 року Юдаєв вимагав відводу судді, що розглядав його справу. Однією з претензій підозрюваного було "позбавлення виборчого права", оскільки йому не дали проголосувати на вересневих виборах до Державної думи Російської Федерації.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...