"У компанії країн Третього світу": Експерти показали місце України серед держав із найвищим рівнем організованої злочинності (фото)

Найменш схильними до впливу злочинних кланів ВЕФ назвав Фінляндію і Норвегію.

Фото: Главком.Експерти Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) опублікували рейтинг країн з найвищим рівнем організованої злочинності, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Forum.

Як зазначається у звіті, перші місця в списку займають країни з Центральної та Південної Америки. Найнебезпечнішими ВЕФ визнав бандитські угруповання Ель-Сальвадора, Гондурасу, Венесуели, Мексики, Гватемали, Ямайки і Колумбії.

Найменш схильними до впливу злочинних кланів ВЕФ назвав Фінляндію і Норвегію.

Україна в цьому рейтингу розташувалася між Угандою і Тринідадом і Тобаго – на 113 місці. У той же час Росія виявилася на 86 місці, а Молдова – на 94-му.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...