У Ковелі водій висадив зі свого транспорту 15-річного сина загиблого бійця АТО (фото)

Зазначається, що невдоволені ветерани та волонтери поспілкувалися із власником автобуса.

Фото: "Волинські новини".У неділю вранці, 26 листопада, на Волині учасники АТО та волонтери провели "роз’яснювальну роботу" з водієм маршрутки, який напередодні висадив зі свого транспорту 15-річного сина загиблого бійця АТО Сергія Гулюка. Про це повідомляє видання "Волинські новини" із посиланням на активіста Олега Кобилинського, передають Патріоти України.

Видання уточнило, що 15-річного Дмитра Гулюка – сина лучанина Сергія Гулюка, який загинув на кордоні з Росією у 2014 році, – водій "у грубій формі" висадив із маршрутки. Трапилося це 24 листопада, коли хлопець, який навчається у військовому ліцеї в Ковелі, їхав додому, до Луцька.

"Роз’яснювальну роботу проведено. Продовження – 27 листопада. На 8:00 в облраді йдемо до Гунчика і Мирки разом із перевізником, водієм, мамою і малим. Явка 100%", – наголосив Кобилинський.Зазначається, що невдоволені ветерани та волонтери також поспілкувалися із власником автобуса. Той заявив, що підприємці не зобов'язані перевозити деякі категорії пільговиків, адже держава не компенсує цих послуг. А син загиблого бійця АТО придбав квиток як член багатодітної родини.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...