В мережі зав'язалась дискусія зі співачкою: Джамала не порозумілася з українськими шанувальниками через дружбу з прихильником Путіна

Незважаючи на резонне зауваження підписників, Джа стала на захист “путініста”.

Фото: weloveua.com.Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу “Євробачення-2016” Джамала здивувала шанувальників новим знімком з казахським репером Jah Khalib (Бахтіяр Мамедов), який виступав у анексованому Криму. Відповідне фото вона оприлюднила в Instagram, передають Патріоти України з посиланням на "Знай.юа".

Джамала позувала з чоловіком і репером. Один з підписників співачки задав цілком резонне питання: чи не та це людина, що нещодавно у програмі “Вдудь” захоплювалася президентом Росії Володимиром Путіним.

Артистка спочатку припустила, що шанувальники переплутали репера з Тіматі, однак, в коментарях вирішили для неї процитувати слова Мамедова, які підтверджують, що він фанат російського президента.

“Він президент не моєї країни, але я захоплююся Путіним, як особистістю. У нього на все відповідь, і дуже грамотний”, – заявив Jah Khalib.

Незважаючи на резонне зауваження підписників, Джа встала на захист “путиніста”. Вона заявила, що це була іронія, а також “кольнула” шанувальників, що вони повинні стежити за українськими артистами.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...