В Одесі поцуплений смартфон відправив власнику світлину з горе-крадієм (фото)

Через деякий час після зникнення телефону, фото злодія «підтягнулося» до інших фотографій на його аккаунт в Facebook.
Фото: ВолиньPost.В Одесі злодій випадково відправив своє фото власнику вкраденого телефону. Про це в соціальних мережах розповів потерпілий, передають Патріоти України з посиланням на сайт «048».
Хлопець повідомив, що через деякий час після зникнення телефону, фото злодія «підтягнулося» до інших фотографій на його аккаунт в Facebook.
Викрадач, мабуть, кілька разів намагався розблокувати пристрій і після чергової невдалої спроби камера автоматично сфотографувала чоловіка. Тепер потерпілий просить жителів Одеси дізнатися злодія.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...