В "Ощадбанку" замовили на "Інтері" відеоролик вартістю півтора мільйона

На замовлення "Ощадбанку" спеціалісти із ТОВ "Ноу Старз" мали створити один відеоролик невідомого змісту і хронометражу, вартістю 1,54 млн гривень.

Фото: lawyers.ua."Ощадбанк" у серпні 2017 року уклав угоду з ТОВ "Ноу Старз" про послуги з виробництва відеопродукції на 1,54 млн гривень. Звіт про закупівлю був оприлюднений в "Прозорро" лише 6 грудня, передають Патріоти України із посиланням на "Наші гроші".

У серпні 2017 року мали створити один відеоролик невідомого змісту і хронометражу. Звіт про укладення договору не містить детального опису, а договір замовник не оприлюднив. Столичною компанією "Ноу Старз" володіють житомирець Іван Крутоус та запорожець Євген Гожейший.

Останній у 2014 році був відомий як головний сценарист промо-відділу телеканалу "Інтер", а торік – як режисер шоу "Стосується кожного" на тому ж каналі. Раніше, у травні "Ощадбанк" замовляв цій фірмі виробництво і пост-виробництво відеороликів на суму 918 тис гривень.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...