"У РФ є проблеми з дійовими особами псевдореспублік": Експерт розповів про ситуацію в окупованому Луганську

За його словами, постійно йде боротьба між двома російськими силовими відомствами - ФСБ і ГРУ.

Фото: NewsOne.Росію не влаштовують "керівники" псевдореспублік, але те, що зараз відбувається в окупованому РФ і колаборантами Луганську - сварка між ФСБ і ГРУ. Про це заявив офіцер ЗС України, фахівець в області інформаційних технологій Анатолій Кравчук, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Я думаю, що це боротьба кланів. Зараз Росія намагається змінити формат псевдореспублік. Є проблеми з дійовими особами - Захарченком, Плотницьким та іншими. Вони зараз явно не влаштовують керівництво Росії. Зрозуміло, що зараз там все йде під контролем, але у РФ не один векторний інтерес в тій стороні", - зазначив він.

За його словами, постійно йде боротьба між двома російськими силовими відомствами - ФСБ і ГРУ. Обидві спецслужби мають своїх людей, які фактично виконують їхнє завдання.

"Тому я думаю, що те, що зараз відбувається у Луганську - невелика сварка між цими двома напрямками", - Анатолій Кравчук.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...