В Україні вперше пройде найбільший у світі водний марафон (відео)

Oceanman, дистанцією від півтори до п'ятнадцяти кілометрів щороку проводиться у різних країнах світу і збирає по кілька тисяч плавців.
Фото: voloshin.md.Це так званий водний марафон, дистанцією від півтори до п'ятнадцяти кілометрів, який щороку проводиться у різних країнах світу і збирає по кілька тисяч плавців. Подолати десяток кілометрів у відкритій воді – виклик міжнародних змагань Oceanman. Щороку тисячі плавців з усього світу розсікають мальовничі водні простори Іспанії, Італії, Малайзії, Греції, передають Патріоти України.

Цього літа людей океану вперше зустрічатиме і Одеса. Участь у запливах можуть брати і професіонали, і любителі. Самотужки готуватись до таких масштабних запливів не рекомендують. А під час реєстрації і не допускають без сертифіката та гарантії тренера. Цінові категорії за навчання коливаються у межах 1-2 тисяч гривень на місяць. Найшвидше підготуватися можна за 3-4 місяці. Платною є і реєстрація на сам заплив: від 50 до 200 євро.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...