"Вали звідси і бабцю ту прихопи!": У Рівному водій маршрутки брутально випхав пенсіонерку з транспорту (фото)

Люди в транспорті стали на бік водія-хама і підтримали його грубощі щодо старенької.

Фото: Рівне Інформаційне.У місті Рівному водій не захотів пустити в маршрутку літню жінку, яка попросила його проїхати за пенсійним посвідченням. За пенсіонерку заступилася жінка (Ліана Диновська), яка передала гроші за проїзд. Про це вона сама написала на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"У мене культурний шок! Зайшла старенька в маршрутку №35 і попросила водія підвезти її за пенсійним посвідченням, як пільговика. Водій голосно відрізав: "Не візьму!". Бабуся ще раз попросила, помітила, що вже темно і вона довго чекає транспорт. Водій злобно ще раз: "Не візьму сказав!". Я попросила бабусю зайти і дала кошти на проїзд, при тому поцікавилася у водія, є хто-то по посвідченню як пільговик. Водій відповів: "всі в маршрутці по посвідченню". Люб'язно запитала у присутніх в маршрутці, надав водій хоча б комусь пільгу, на що присутні відмовили. Отже, в маршрутному автотранспорті не було ні одного пільговика!" - написала Ліана Диновская.

Далі водій продовжив вести себе по-хамськи, але люди в транспорті стали на його бік і прокричали жінці, щоб вона прибиралася звідси і взяла з собою стареньку".

"Запитала у водія, хто перевізник? Він відповів, що сам є власником маршрутного таксі і перевізником! Запитала, чи не вживав алкоголь? Відповів, що завжди керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння! З водієм все зрозуміло. Почався треш від присутніх в маршрутці: "Доїдеш, тоді будеш питання ставити!" "А ти знаєш, скільки коштує солярка?" "Вали звідси, і бабцю ту прихопи!" "Ці старі вже задовбали, нехай собі місце шукають вже ближче до землі", - продовжила Ліана.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...