"Валинская резня" повертається: Царьов зізнався, що в окупованому Криму живе у "королівських умовах" (відео)

Зрадник носить на руці швейцарський годинник класу "люкс" Ulysse Nardin, які купив приблизно за 30 тисяч доларів.

Фото: Дніпроград.Колишній народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов, який намагався створити так звану "Новоросію", зізнався журналістам, що живе в королівських умовах в окупованому Росією Криму. Відповідне відео опубліковано в YouTube Крим.Реаліі, передають Патріоти України.

З 2014 року, після втечі з України, Царьов живе в особистому санаторії в Ялті.

"Мені для життя не так багато треба, в цілому, на тлі того, що зараз відбувається і відбувалося, особливо в перші роки після Революції Гідности на Донбасі. Я живу просто в королівських умовах", - заявляє Царьов журналістам.

Також зазначається, що колишній депутат носить на руці швейцарський годинник класу "люкс" Ulysse Nardin, які купив приблизно за 30 тисяч доларів.

При цьому Царьов зізнався журналістам, що його бізнес в окупованому Криму "в десятки разів менше" того, який був в Україні і їм він займається швидше для того, щоб заняти вільний час.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...