"Вашингтонський обком" вкрав у Банкової Печерський суд: Мосійчук дуже хвилюється за звільнення Саакашвілі, мережа регоче (фото)

У соцмережах дивуються з того, що Печерський суд не підтримав позиції Генеральної прокуратури, і зазначають, що він раптом став "найсправедливішим судом у світі".

Фото: Politeka.Сьогодні Печерський районний суд Києва відмовився заарештовувати лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі. Патріоти України зібрали реакцію користувачів соціальних мереж на це рішення суду.

У соцмережах дивуються з того, що Печерський суд не підтримав позиції Генеральної прокуратури, і зазначають, що він раптом став "найсправедливішим судом у світі".

"Твердо переконаний, що сьогоднішнє рішення Печерського суду по Саакашвілі написане за межами української держави! Чекаємо на наслідки! А ще це надсерйозний публічний ляпас Президенту Порошенку та Генпрокурору Юрію Луценку. Що далі?", - написав на своїй сторінці у Фейсбук нардеп Ігор Мосійчук.

"Какой то мазурик у Петра Алексеевича Печерский суд угнал", - зазначає Максим Бужанський.

"Так везите же скорее Петю с Югой в этот Печерский суд - самый справедливый суд в мире!", - додав Юрій Касьянов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...