Вбивство Ноздровської: Несподівані подробиці від адвокатів сім'ї загиблої

Підозрюваного у вбивстві правниці відомої правозахисниці могли затримати на декілька днів раніше, ніж про це офіційно повідомили правоохоронці.

Фото: Україна Молода.Підозрюваний у вбивстві правниці Ірини Ноздровьскої Юрій Россошанський міг бути затриманий на декілька днів раніше, ніж про це заявлялося офіційно. Про це розповіла "Апострофу" один з адвокатів сім'ї Ноздровских Таміла Ульянова, передають Патріоти України.

"Наскільки це точна інформація, ані підтвердити, ані спростувати я не можу, але ми чули інформацію, що Россошанський був затриманий ще 2 січня", - сказала вона. Інший адвокат сім'ї Ноздровських – Анатолій Худяков – заявив, що Ірина не сприймала всерйоз погрози на свою адресу.

"Погрози Россошанських Ноздровська не сприймала взагалі. Є загрози, після яких люди вживають заходів безпеки, а в даній ситуації Ірина не звертала уваги, бо це була емоційність: Ірина могла на них кричати, вони кричали на неї, і так вони обмінювалися емоціями. Нам би дуже не хотілося, щоб хтось був призначений цапом-відбувайлом", - зазначив адвокат. Також Худяков звернув увагу, що "беззаперечні докази", про які заявляє слідство, з якоїсь причини приховують від адвокатів.

"При цьому витоки від самих правоохоронців просто фонтанують, - говорить юрист. – Але чому адвокатам не дають ознайомитися з матеріалами? Тому що ми розуміємо, що законно, а що незаконно, що вистоїть у суді, а що ні", - сказав він. Однак, на його думку, версія щодо причетністю Юрія Россошанського до вбивства є найбільш логічною. "Адже від Юрія Россошанського на адресу Ірини надходили погрози", - додав Худяков.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...