"Вейшнорія та Україна готують спецоперацію по обс*канію під'їздів у РФ": Блогер висміяв заяву віце-прем'єра окупованого Криму

Окупант перед тим зазначив, що в Києві іноземні спецслужби "побудували секретний центр щодо дискредитації влади Криму і РФ".

Фото: Хартия'97.Відомий блогер і волонтер Мирослав Гай їдко висміяв заяву віце-прем'єра окупаційного режиму в Криму Дмитра Полонського про те, що в Києві іноземні спецслужби "побудували секретний центр щодо дискредитації влади Криму і РФ". "Я, як головний спікер українських праворадикалів, за словами пропаг*ндонів РФ, це підтверджую. Прямо зараз, спецслужби Вейшнорії та України готують спецоперацію по обс*канію під'їздів у РФ і розведення глоду", - пише волонтер у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Наші головні союзники Путін, Медведєв, Гоблін-Аксьонов і сам Полонський... Адже неможливо дискредитувати РФ більше ніж вони", - вважає він.

"Керівництво спеціального центру висловлює вдячність громадянину Полонському за своєчасну рекламу їхньї діяльності. Тісна взаємодія між конкуруючими сторонами є двигуном прогресу. І кожен необдуманий крок у цьому процесі призводить до певного роду втрат у цій тихій, невидимій нашому читачеві, інформаційній війні. Що і сталося з російською стороною. Усвідомлення того, що сталося прийде до росіян пізніше", - пише він.

"У зв'язку з цим, за успішну рекламу роботи українських пропагандистів, розтин напрямки діяльності російських розвідників і деяких елементів їхньої системи, керівництво центру нагороджує громадянина Полонського вдячністю і грошовою премією. Грошова премія буде вручена встановленим раніше порядком, через фахівця, приготував громадянину Полонському текст", - зазначив волонтер.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...

Пропагандисти Кремля вигадали фейк про наркокур'єра для тероборонців із Харківщини

неділя, 28 квітень 2024, 12:59

У російських Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур'єра, який нібито постачав наркотики бійцям 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Пропагандисти стверджують, що слідчі тривалий час намага...