Велика російська компанія планує вийти на український ринок та годувати українців своєю піццою

Dodo Pizza буде починати з середніх населених пунктів, а потім піде у великі і малі міста.

Фото: sila-uma.ru.Російська мережа піцерій Dodo Pizza планує у 2018 році відкрити свої перші заклади в Україні. Про це йдеться на сайті Асоціації рітейлерів України, передають Патріоти України.

"Ми прийняли рішення: 2018 року точно відкриємо першу Dodo Pizza в Україні. За три-п'ять років плануємо побудувати в Україні велику мережу", - заявив засновник і співвласник компанії Федір Овчинников.

Російський підприємець для відкриття в Україні розглядає всі міста. Однак, за його словами, Dodo Pizza буде починати з середніх населених пунктів, а потім піде у великі і малі міста.

Нагадаємо, що мережа Dodo Pizza працює у форматі Fast casual і складається із 261 піцерії в 10 країнах: Росія, Румунія, Казахстан, Литва, Естонія, Узбекистан, Киргизстан, США, Китай, Великобританія.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...