Вершина цинізму: Сепаратисти обстріляли з артилерії вулицю, поблизу якої бігали діти (відео)

На Світлодарській дузі бойовики серед білого дня відкрили вогонь з важкої артилерії, а снаряди подали падати неподалік вулиці, коли там гуляли діти.

Фото: АСН.На Сході було тихо. Жодного обстрілу впродовж дня. А от минулої доби було неспокійно. На Світлодарській дузі бойовики серед білого дня відкрили вогонь з важкої артилерії. Снаряди подали падати неподалік вулиці, коли там гуляли діти, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

Після того, як 46 батальйон Донбас-Україна більше року тому повернув Новолуганське під свій контроль та перекрив трафік контрабанди, яка йшла тут в промислових масштабах, бойовики не припиняють обстріли тут щодня.

Боєць з позивним "Саламандра" – з окупованої частини Луганщини. Пішов захищати свою землю одразу як почалась війна.Він чудово пам'ятає як починалася так звана "русская вєсна" і хто йшов в "апалчєніє".

Люди, котрі не дуже люблять працювати, бувші зеки, алкоголіки, наркомани. Такі люди пішли в "апалчєніє", – розповів боєць батальйону Донбас-Україна "Саламандра".

Вже після повернення в саме селище Новолуганське, прямо під час інтерв'ю, зовсім недалеко почали рватись снаряди важкої артилерії. В цей час поруч бавилися діти.

Маленький хлопчик, що йшов зі школи, дуже перелякався обстрілу. Не дивлячись на те, що треба вираховувати противника, військові провели хлопчика додому. Російські гібридні війська вкотре продемонстрували, що місцеве населення Донбасу, за котре вони ніби-то воюють і вболівають, насправді для них нічого не варте.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...