"Відлуння "гондурасу": Росіяни оголосили про розробку своїми конструкторами бойового тримарана, представивши українську розробку (фотофакт)

У ЗМІ була опублікована інформація про розробку російськими конструкторами Головного науково-дослідного випробувального центру робототехніки Міноборони РФ безпілотного тримарана "Тінь".

Російські ЗМІ оголосили про розробку російськими конструкторами бойового тримарана, прикріпивши фото української розробки. Про це повідомила компанія Unik Yachts на своєму сайті, передають Патріоти України.

У ЗМІ була опублікована інформація про розробку російськими конструкторами Головного науково-дослідного випробувального центру робототехніки Міноборони РФ безпілотного тримарана "Тінь". На підтвердження було викладено фото однієї з перших версій патрульного тримарана UNIK PB325 роботи над яким веде компанія Unik Yachts.

У самій же компанії відзначили, що вони жодним чином не причетні до даних "розробок", публікація є або провокацією, або вказує на рівень деградації російської оборонної науки.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...

Прокинуться вулкани й почнуться повені: Індійська провидиця назвала рік завершення війни в Україні й великих руйнувань в Росії

субота, 27 квітень 2024, 16:50

До кінця 2025 року війна закінчиться, а в Росії розпочнуться катастрофічні природні катаклізми. Про це розповіла індійська провидиця Ліліта Шанті, передають Патріоти України. "До кінця 2025 року ситуація на фронті почне поліпшуватися. Не цього року вон...