Відомого телеведучого у Києві збила машина, колеги просять про допомогу

Власник каналу "1+1" мабуть не схотів взяти витрати на свій кошт.

Фото: Дивись українське.Автора і ведучого програми "Аргумент кіно" на 1+1 Володимира Войтенка днями збила машина і він зараз знаходиться в реанімації у важкому стані. Колеги просять допомогти з лікуванням. Про це на своїй сторінці в Facebook пише телеведучий Дмитро Комаров, передають Патріоти України.

"- Не пролистуйте і прямо зараз візьміть і через онлайн банкінг переведіть, скільки можете. Таке може статися з кожним з нас ...", - коментує Дмитро.
Гроші можна перерахувати на картку дочки Володимира Олени Войтенко 5351 2801 0096 1012 (УкрСиббанк).
Відомий український кінознавець, головний редактор сайтів "KINO-КОЛО" і "Сценарна майстерня" Володимир Миколайович Войтенко народився 19 листопада 1959 року в Новоград-Волинському районі Житомирської області.
Автор понад 700 публікацій в українських та зарубіжних періодичних виданнях, в аналітичних збірниках, фестивальних каталогах, енциклопедіях, а також на інтернет-сайтах (зокрема, в журналах "Новини кіноекрану", "ПіК", "Мистецтво кіно", "KINO-КОЛО", "Український тиждень"; в газетах "День","Столичні новини", "Дзеркало тижня" та інших).
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...