Війна силовиків: Луценко оголосив всіх агентів НАБУ поза законом

Генпрокурор назвав співробітників НАБУ "нелегальними агентами, які використовують незаконні методи провокацій".
Фото: Антикор.Весь апарат агентів НАБУ станом на сьогоднішній день є поза законом, а під час роботи вони використовують контрабандну техніку. Про це в ефірі телеканалу "1+1" ввечері 3 грудня заявив генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Закон вимагає, щоб під час відбору кандидати проходили відкритий конкурс. Але попри це десятки агентів, у т.ч. і ті двоє, зафіксовані на конспіративній квартирі, були обрані на "закритих процедурах", що суперечить закону", - заявив Луценко.

"Маємо нелегальних агентів, які використовують незаконні методи провокацій, ніхто з них не допущений до держтаємниці, але їм надаються матеріали прослушки НАБУ, що є кримінальним злочином, вони використовують не зареєстровану в Україні техніку для прослуховування, яку завезено контрабандним шляхом, а отримані матеріали вони використовують у своїй роботі", - зазначив він.

"Це величезний букет нелегального угруповання, яке діє нелегальними методами з нелегальною апаратурою. Про це - двох агентів - я дізнався десь 2 тижні тому. Тепер бачу усю повноту проблеми", - додав Луценко.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ця зброя ще буде виготовлятися": Дипломат пояснив, що для України значать два пакети допомоги від Пентагона

неділя, 28 квітень 2024, 18:28

Юрій Щербак, колишній Посол України в Ізраїлі, США, Канаді, пояснив, що для України значать два пакети допомоги про які заявляв міністр оборони США Ллойд Остін, передають Патріоти України. "Під час останнього засідання Rammstein Ллойд Остін, міністр об...

"Нашим недорогим соседям разослали из Кремля новую методичку", - Ян Валетов

неділя, 28 квітень 2024, 18:14

"Обращаю ваше внимание, дорогие земляки, на очередной нарратив недорогих соседей, распространяющийся по интернету. Наверное, разослали новую методичку. Итак, главное из пропагандистского нарратива: ни победа, ни поражение ничего не изменят для простого...