Він не здасться без бою: Ківа вважає "переворот" у Соцпартії незаконним і вживає відповідні заходи

Ілля Ківа заявив, що Петро Устенко і його компанія "більше не мають ніякого відношення до Соціалістичної партії України і всі його заяви не мають юридичної сили".

Фото: Радіо Свобода.Ілля Кива, який вважає себе головою СПУ, стверджуючи, що Петро Устенко більше не має ніякого відношення до Соцпартії, і його заяви не мають юридичної сили. Про це він написав у неділю на своїй сторінці в Facebook, коментуючи своє виключення з партії в суботу на "з'їзді СПУ" під керівництвом "лідера партії" Петра Устенка, передають Патріоти України.

"Як глава партії я офіційно заявляю, що Петро Устенко і його компанія більше не мають ніякого відношення до Соціалістичної партії України і всі його заяви не мають юридичної сили. Ми зняли його з посади як лідера і вигнали їх з партії ще місяць тому", - стверджує Кива.

Він звинуватив Устенка в переговорах з представниками Владислава Суркова і спробах "продатися" Дмитру Фірташу.

"Сьогодні всі збори і заяви від цих аферистів є не більше ніж фейком і балаганом. Прошу використовувати підтверджену інформацію з офіційних джерел", - зазначає Кива.

Також, за його словами, "громадянин Каплін ніколи не був членом і не перебував у Соціалістичній партії України".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...