"Він не здасться без бою": "Легітимний" Плотницький звернувся до громадян "молодої республіки" - "майбутніх росіян"

При цьому він визнав, що в ОРЛО відбулася спроба захоплення влади.

Ватажок бойовиків, які захопили частину Луганської області, Ігор Плотницький обіцяє жителям окупованих територій швидко взяти ситуацію під контроль, повідомляється на його сайті, передають Патріоти України.

"Найближчим часом у цій справі буде поставлена крапка. Усі силові структури цим займаються", - каже Плотницький.

Він стверджує, що на сьогоднішній день ситуація розвивається "не дуже успішно" для організатора перевороту Ігоря Корнета. "Це ні в кого не виходило і не вийде зараз", - зазначив Плотницький.

При цьому він визнав, що в ОРЛО відбулася спроба захоплення влади.

"Як ще можна назвати ситуацію, коли людина відсторонена судом від займаної посади ("голова МВС ЛНР" Корнет – ред.), але при цьому намагається у силовий спосіб проводити якісь операції. Це і є спроба захоплення влади", - заявив ватажок бойовиків.

Він ще раз запевнив, що не залишав територію ОРЛО. У якості доказу він надав той факт, що ніхто не бачив його в черзі у пункті пропуску.

Також ватажок луганських терористів підкреслив, що "народ Луганщини і керівництво республіки завжди дотримувалися лінії повернення до Російської Федерації".

"Ми йдемо тільки в Росію", - заявив він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...