"Він робив все, що тільки можливо": Галкін розповів про екзотичне лікування Задорнова

Він додав, що Задорнов використовував різні методи лікування, зокрема і нетрадиційні.

Фото: ИА Regnum.Російський комік Михайло Задорнов, який помер 10 листопада через онкологічне захворювання, використовував всілякі способи лікування. Про це в ефірі ток-шоу "Нехай говорять" розповів артист Максим Галкін, передають Патріоти України.

За його словами, про діагноз йому розповів сам Задорнов. "Сам Михайло Миколайович розповів мені про свій діагноз. Та й до остаточного діагнозу було ясно, що у нього є якісь проблеми", - говорить він.

Галкін додав, що Задорнов використовував різні методи лікування, зокрема і нетрадиційні.

"Це неправда, що він відмовлявся від традиційного лікування. Природно, що люди, які захворіли на онкологію, завжди шукають додаткові можливості зцілитися. Ти використовуєш всі можливості", - заявив він.

"Він лікувався у нас, він лікувався в Німеччині. Він робив все, що тільки можливо", - говорить він.

На програмі також був присутній інший російський артист і телеведучий Юрій Ніколаєв, який зазначив, що померлий Задорнов вів здоровий спосіб життя.

"Він завжди стежив за своїм здоров'ям, грав у теніс, займався йогою, дуже стежив за здоров'ям. У цьому було його захопленість і він був спортивною людиною. Це була його необхідність - рухатися", - додав він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...