"Вони вже тут": В одеському порту пришвартувався американський есмінець (фото)

Корабель повинен був прибути в порт ще 28 листопада, але швартування була відкладена у зв'язку з поганими погодними умовами.

Фото: "Думская".Вранці 29 листопада в порт Одеси зайшов американський есмінець USS James E. Williams. Про це повідомило місцеве видання "Думська", передають Патріоти України.

Швартові операції завершилися в 9.45. Есмінець був пришвартований біля 16 причалу морського вокзалу Одеси.

Корабель повинен був прибути в порт ще 28 листопада, але швартування була відкладена у зв'язку з поганими погодними умовами.

Цей есмінець був введений в експлуатацію в грудні 2004 року. Повна водотоннажність - понад 9600 тонн. Довжина - 155 м, ширина - 20, осадка - 9,4 метра. Чотири газові турбіни потужністю 108 тисяч к.с. розганяють його до 32 вузлів. У 96 пускових установках зосереджені ракети "Томагавк", "Стандарт-2", "Стандарт-3" і "АСРОК", а також протикорабельні ракети "Гарпун". Екіпаж - 380 чоловік. Авіаційне озброєння - два вертольоти Сікорський SH-60.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...